Can’t see the TV?

That was the problem facing our customer, Excek Office Solutions as they created this new office environment in Central London.

The original specification called for sliding doors which would allow for easy access to the Tallwall units. However, in order to gain access to the shelving, the sliding doors, when opened, would obscure the large screen, which is in constant use.

For Panel Plan the solution was simple – a bi-folding sliding door.

Top hung with a guide rail at the foot of the unit, the door hinges and slides across seamlessly to reveal one half of the unit at a time therefore providing easy access without getting in the way of the screen - simple!

If you’ve got something which needs to be ‘revealed’ or avoids ‘getting in the way’ then contact sales@panelplan.co.uk